Tuesday, January 5, 2010

terpuruk ku

salam.

nak tau tak?aku tak terhenti ketawa dengar lagu Aizat "hanya kau yang mampu" bila sampai ayat:

"Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi, Membuat ku terpuruk rasa ingin mati, Derita yang mendera kapan akan berakhir"

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

macam bunyi limau purut yang dah mati jer, pastu kena kapan. giler heh buat lagu macam tu?manusia ni kan degil, aku cakap JANGAN bercinta dan mengharap pada manusia, nanti kecewa pastu buat lagu bukan-bukan. cuba cinta dengan alam sekitar ke (kalau tak reti nak cinta kat Tuhan tu!nauzubillah).

cinta is only one of the reasons to live happily. REASONS, maksud nyer banyak lagi cabang kalau nak hidup bahagia. jangan la buang masa dan duit...

9 comments:

ice juliette said...

wakakakaka...
1st time sy denga owg ckp lgu tu cam limau purut yg da mati...
^^

ice juliette said...

lupe nk ckp yang aku amek pic kucing2 tuu..
cute lorh (cam aku gak) ^^...
ley x??
ceh!
padahal da amek daa... hehe..
sorry! (> <)

Anonymous said...

Haha =) interesting post funny. Yea, u're right wasting time and money at times. Betul, betul, betul XD

anjut said...

juliette, tak rasa mcm tu ke masa dgr lagu ni??hahaha!amik la gmbr apa pun, tp respek hakcipta k..

anonym; hmmmm, x der la betul sgt, coz everyone needs love, cuma bila n bagaimana tu jer yg kena tepat..tp takdir Allah biasanya x kejam..

biskott said...

lerr.rupa2nya selama ni aku nyanyi salah lirik. aku ingatkan 'terkurung' haha

anjut said...

hahaha!aku perasan lagu ni sbb lirik dia tu ler yg pelik.

ice juliette said...

kucing kamoo tu cute sgt.. sbb tu la amek.. hehe.. baek boss! arahan di trime ngan jelas skali ntok hormat hak cipta tersebut.. tp amek nk ltk kat pc je lorh.. hehe

anjut said...

haha!x kesah jer pun sbnrnya nak amik pic mana pun.kalau nak gambar kucing2 tu yg lagi comel, ada kat blog lagi satu 'living with three little rascals'.

ice said...

hehe ^^
nk p amek jap ag nie..
suke sgt3 ngan kucing...
chumel..... > <
neway, thnx yup.. =)