Saturday, September 12, 2009

hari ni aku bukak banyak colis!jangan marah!haha!

Salam semua!

Hari ni aku dapat lagi 3 colis! haritu dapat 3 colis!banyak nyer colis!!!yea yea yea!!!hari ni dapat tiga colis yang sanGGGAATT BESARR!

haha!'colis' adalah singkatan 'colissimo' merujuk pada bungkusan.

minggu ni aku membeli belah secara online. murah dan memuaskan.

apa yang aku dapat? Multimedia player (Peekton), Handphone LG KP500 (life's great huh?), microwave oven (hampeh ler tunggu org hadiah tym harijadi aku x dapat2, baik aku beli sendiri), cable wayar HDMI (gold plated, aku leh gadai wayar tu nanti!), Bbox internet dan Bbox Tv decoder. semua sekali aku jimat dalam 250 euros!hahaha!bagus kan kepala otak aku yang kecil ni?


tapi aku still menanti LCD TV aku tu...mangkuk ayun la diorang ni, leh pulak bagi email kat aku cakap 'penghantaran lewat', kang aku malas la nak melaser2 dalam telepon tu kang!haritu aku dah marah sekali sebab multimedia player aku diorang hantar lambat, kata tak jumpa alamat, menikus mamat tu (kalau korang buat kerja betul, ada ke org nak bising?tapi kesian ler mamat tu fobia ngan aku, padahal bukan salah dia).

sebenarnya aku bukan ler 'gadget geek' ni. aku anti teknologi, tapi sebab kena seiring dengan orang2 sekeliling, aku terpaksa beli semua tu.hehehe!(henset 3310 dah masuk muzium belum?)

ermm, itu jer la, sekarang ni dalam waiting list aku - iPod touch 16 gig, digital camcoder, dan tak lupa jam tangan rolex tuk mak ngan ayah aku!(berangan la Rolex!). ini aku kena tahan dulu sebab nak tunggu keputusan 3 Abdul tu samada trip ke Turki atau Maghribi menjadi atau tidak. kalau tak jadi, sekarang ni jugak aku pesan benda2 tu!

Karang nanti ada pulak yang mulut jahat cakap aku ni bershopping jer kat europe ni. ehh?berbaloi la, belajar mcm nak mampus (kalau tak susah, kenapa ada group yang hantar 25 failed 23?) so kira ok la aku 'shopping therapy' ni. lagi pun duit aku, gua punya suka la kan?asal nak dengki pulak?hahaha!

6 comments:

HudaBanny said...

wahhh membeli belah..murah ke kat sana...?

anjut said...

owh, kalau tukar ke RM lagi mahal sikit kot, sbb tax dia banyak.huhu!

Sasikala Balachanthra said...

waiting list-ipod touch 16G???ha! bkn main macho tat day kte x ingin!!

anjut said...

owh?did i say that?tot i said ipod touch 32G!haha!gotcha!

hadi sprenteng said...

perancis ade amazon x?murah x

anjut said...

ada,tapi aku tak tau 'mahal' tu mcm mana, sbb tak reti nak banding kat negara2 lain..ermm, kalau kat sini aku beli pakai cdiscount jer..