Friday, July 31, 2009

aku dah tak guna dah benda tu

salam semua,

dlm masa 24 jam lagi, aku akan meghapuskan akaun facebook aku. hurm, mcm bodoh jer, sbb skrg ni benda tu mcm trend.

x der la, atas pendapat masing2 la. sebab sebenarnya aku nampak banyak pulak keburukan FB ni...

ada yg menjatuhkan aib org lain, membuka pekung sendiri, bersifat kebudak2an, upload gambar tu ni (aku punyer pun kdg2 ada gamabr tak senonoh) dan yg paling teruk, seolah2 kita jadi hamba kepada FB. (cuba kira sehari kita bukak quran ngn bukak FB, mana lagi kerap?). mcm lagha jer kan semua tu...ok la, tu pendapat aku. aku tak kata pun korang kena padam FB korang.

tapi aku dah buat iklan supaya add aku kat YM, haaa, yg ni aku lg prefer.ok la, malas nak ckp banyak...kalau sapa2 nak tau apa2 berita sekitar aku, blog ni kan ada...insya'allah aku akan penuhi dgn ilmu2 lain...

sampai disini sahaj. caucincau!

4 comments:

Pak Lang said...

Pak Lang pun 'tag' Anjut...

anjut said...

ehhh?mana bleh pak lang, saya tag paklang dulu!huhu!

hadiyz (^_~) said...

huhu..bagus la..FB israel nye..sbb tu aku rimas bile org tnye ak de FB ke x..gud2 mejah!

anjut said...

haha, tu pun aku da tau lama..baru jer melaksanakan. dan aku tak tau malaun mana yg amik password aku n activate balik..hurmm, jenuh tukar password..