Friday, May 29, 2009

yahoooo!!googleee!!!

salam semua!exam dah habis!hahaha, tawakal jer la kat Allah, x lulus leh cuba lagi.
ermm, yg penting juree tym aku oral tadi cakap jawa ngan aku!(cuak jugak aku kelentong pasal suasana linguistique di indonesia dan malaysia!!!rupanya pakcik tu dah duduk indonesia lama!!). ermm, x kesah la, yg penting aku ada sebulan cuti!yahoooo!!!googlee!!

bertawakal la selepas berusaha!

9 comments:

TheGirlSpeaks said...

yahoo juge!!!
tade la lps ni encik anjut wat muka mcm mak bidan ilang anak. eh??
hihi~
ampuuun...

Ateh Salim said...

Semoga awak sihat selalu dan jaga diri baik-baik di perantauan. Semalam Pak Lang singgah ke Ayer Hitam. Mak bapa awak sihat. Bapa awal kelihatan 'smart' bila rambut digunting pendek. Mereka gembira sebab Wawan akan mendaftar di Politeknik Johor Bahru bulan depan. Hari ini (Sabtu) mungkin Pak Lang bawa mereka ke kenduri kahwin anak atuk Jamil di Kluang.

Atiqa Saleh said...

wah2
ade gak yg ngomong jowo yaa
haha
kitorg doakan korg sume pas mejah
amin~

anjut said...

lilo-yahooo!!tapi x best r cuti nnti krang x der...

paklang--hahahha!!wawan tu nak abg dia yg sini juga yg nasihat.alhamdulillah, kalau tak dia nak msuk kolej apa ntah, buang masa n rugi jer...terima kasih yer pak lang, tgk2an ayah..

iqa-merci, nanti korang lak exam..hahhaa!

anumz sarah said...
This comment has been removed by the author.
anumz sarah said...

Salam anjut,

Eh,nak balik M'sia ke? Rasanya ade terbaca ttg anjut nk ke Syam? Tanah yg dipijak kebanyakan waris anbia? If tak silap di jhazkitaro punya blog.(Anum suka travelogue dia..Masyuk!!)

Ade juge org petronas ye... Tak sangka la pula... Abg anum bertugas di Miri dan kebanyakannya selalu di pelantar Sabah dan Sarawak. Hanya ke KL utk meeting atau urusan kerja pejabat. Kami adik2 dia yg kdg2 nakal kaco dia,tp x sangka kali ni dia ajak teman pula. Bosan agaknya... ^^

p/s: Kirimkan salam ke bumi Syam. Ingin sgt ke Masjid Biru Turki.. InsyaAllah lepas selesai degree, cinta pertama dulu. then baru cinta kedua iaitu travel. Hoho... sy x bertuah sgt dpt belajar sambil travel.^^ Sudah takdirnya begitu dan hikmah rezeki di Malaysia. Oh ya,selamat pulang akh anjut ke Malaysia. (bwk kucing x?? pos le kat cni,meh sy jaga Addy and Jasmine.)

anjut said...

huhu, akak saya tu pun kalau tak di hantar ke pelantar, tapi kat sudan...sbb tu dia terpaksa amik yg KLCC tu, lg pun husband dia pun ada kat mesia.susah plak cinta jarak jauh nanti.


insya'allah akan berangkat ke sana dlm minggu ni, walaupun berdebar2 coz travel sorang. tapi kerana satu misi, diteruskan jua..huhu!doakan yg selamat2 jer la.

owh yer, tuk pengetahuan cik anum, kami x der cuti summer, coz ada kelas ..:(..tapi x pe, kalau balik pun x tau nak buat apa.jasmeen n addy tu akan dibawak balik selepas tamat pengajian, insya'allah. ingat nak bwk leyla sekali, tapi x tau la tuan baru dia bagi ke tak..

ejazarahome said...

salam anjut...
dah abis xm...mesti lega mcm baru pas byr utang ek. Ya la kalo utang 10 sen pun teringat hari2, sama gak mcm xm...hehehe...
awat le ckp kalo x lulus, apa yg kuar dr mulut kita kan mcm doa so len kali jgn ler sebut gitu dik wei. Better lagi ckp, insyallah lulus. kan siap ckp jawa lagi tu, mahal tu ckp jawa kat peranchis....hehehe
btw akak ucapkan selamat brcuti, semoga dpt rehatkan badan n minda sekali.....

anjut said...

huhu, terima kasih kak eja, ckp pasal utang ni, saya terlupa yg saya ada utang ngan akak!hahaha!pasal tag tu kan?huhu!insya'allah saya akan 'bayar' nanti!