Friday, April 24, 2009

bersukan untuk badan yang lebih sihat!

salam,

alhamdulillah, berakhir satu minggu cuti yang membosankan ini, dan ada lagi satu minggu cuti (mati katak aku...).

untuk minggu ini, kami berkesempatan menyertai street basketball and performances yang telah berlalu dengan jayanya di Place de la revolution, Besancon.

teruja tengok pelbagai pertandingan ala2 street or hip hop ni. di tengah terikan mentari, sempat jugak aku menyelit bawah ketiak2 masam penonton untuk mendapatkan shoot yang terbaik. jom kita tgk.



sekor2 tinggi mcm galah, kalau la team amatur malaysia yg main entah seminggu berapa kali tu masuk, mesti dah kalah masa saringan. ni badan pun tak fit, next year kita try nak?huhu!



ini hip hop dance, street battle. suka tgk team asia, smart giler.



cedera da...



ni apa ni?hahaha!budak ni mmg berani.



ada berani?



"ikut sedap kau jer conteng2 heh?aku piat telinga kang!"


pelapis muda Mamat Ali.



huh?smart tak dunker mcm ni?


itu je la, sebenarnya sekarang ni dah lama masuk musim bunga, tak sabarnya nak tunggu buah2 ceri kat pasar, mesti murah2!huhu!so, cuaca sangat cantik, cerah dan terang, tapi suhu still bawah 16 celcius. ermm..Nikmat Tuhan kamu yang manakah kamu dustakan?

3 comments:

SangKunang said...

ko tak try buat hand stand tu ke???

huhuhu, best nampak mamat tu buat

SangKunang said...

ko tak try buat hand stand tu ke???

huhuhu, best nampak mamat tu buat

anjut said...

cool kan?kau buat dulu, nanti aku ikut..