Thursday, November 13, 2008

Zainab, ma nouvelle amoureuse… Zainab, awek baru ku...

Elle s’appelle Zainab, en fait je l’appelle Nab. Elle est très mignonne. Elle est ma nouvelle copine, ainsi ma nouvelle amoureuse…

Nama nya Zainab, sebenarnya aku panggil dia Nab. Dia sangat comel. Dia adalah teman baru aku, boleh ler jadi awek baru aku


Elle est belle et propre. En grise. J’aime beaucoup cette couleur. Elle sait comment entrer dans son cage soi même. C’est facile à occuper. Elle se sent bon ! Comme un bébévoila ma petite lapine naine !

Dia sangat cantik dan bersih. Berwarna kelabu. Warna yang aku gemari. Dia tau macamana nak masuk dalam sangkar dia sendiri. Senang jer jaga dia. Dia bau wangi!macam bau bayi... inilah dia arnab kerdil ku!



8 comments:

awatif 'adilah atan said...

mejah, arnab neh bela kat France ke? klu aku g sane bleh maen ngan die ke? tapi aku nk anak kuceng la!!!

anjut said...

eh, mmg kat sini la.aku bosan tak tau nak buat apa.sbb tu cari benda ni.arnab ni wangi...hehhe..aku kalo tak nak bela kucing jgk.ada org french nak bg, tembam giler kucing tu. tapi nanti kalo dah besar susah plak nak jaga.kalo arnab dah besar aku sembelih jer.huhu

biskott said...

gilerr chumeyl cek nab ko~

anjut said...

tengok tuan ler...

Hafizah Sinin said...

yes aku dtg tmpt ko dgn hajat mncubit telinga dan jari jemari arnab tersebut.

anjut said...

yes, aku sumbat ko sekali dlm sangkar tu kang.hahaha!

Sharizan Bin Zakaria said...

em.....
comelnyer arnab si anjut ni.
rasa nak buat sate je.
hehehehe

anjut said...

ko ni giler la shah...penat la..