Saturday, November 29, 2008

rindu nyer ngan si Comel....

assalamualaikum...itu bukan nama kucing aku yer, tu adalah anak-anak sedara aku.arghhhh!lama nyer tak cubit2 n sepak2 bdk2 ni...hampir gila aku...best nyer kalo dpt cium pipi diorg sampai merah.grrr...

aku baru dpt email dari abg Uda aku, pasal Casper (ukasyah) n Ladybird(sarah)...eiii, rindu aku ngan budak duaorg ni.Casper dpt number satu kat tadika dia, dia claim hadiah kat aku,hahaha!dia menang pakaian beragam sekali,adus laa, mesti comel...tapi aku tak dpt gmbr dia lagi, nanti kalo dah dpt, aku tampal kat blog ni...

pastu dpt MMS from kaklong, Hanna dah pandai berjalan...eiii..geram ler aku..bila la nak kawin ni?dpt anak sendiri leh picit2...


rindu nyer ngan Casper n Ladybird....




grrr..geram aku..sampai mengigil tangan n kepala, rasa nak masuk dlm screen yer gak...



baby Hanna, pak anjut balik, siap la kena rebus dlm kuali...


oleh sebab terlampau rindu...aku pun tgk balik video2 kat youtube, tp anak org len la...comel sgggttttt!aku paling suka yg ni.


baby 1


pastu aku suka kat yg ni

baby 2

pastu cuba bandingkan ngan yg ni!!!mesti pecah perut sampai kena hantar sepital!wakakaka!

baby 3

hahaha!demikian la kesah nyer...kalo boleh kan, aku nak suntik jer budak2 ni ngan hormon apa2 la biar tak membesar, biar jd kecik jer mcm tu..sb kalo dah besar, nanti dah tak best nak wat gurau2...

4 comments:

anaziha said...

Jut, ko kan ada anak sedara yang baby forever.

AISHAH roslan said...

salam. HAHA. yg utube ke-3 tu 'menyeramkan'. lol.

anjut said...

kakteh-yup, babang!!

esah-memang pun, aku sakit perut smpai skrg ketawa!

iDzruLezZ said...

Hah...cpt r jwb tag aku..huhuhu~