Friday, November 14, 2008

friendster yg macam tuttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!

kepada semua org. aku punya friendster (bukan aku jer, korang pun mungkin) telah jadi tak betul. mintak tolong add balik,utk keep in contact...tetiba member aku jd 30 org jer out of 420!!!!!!!!!!!
terutama kepada rakan2 SKAH ayer hitam, Maahad muar, SMAP Kajang, Matrik Penang, IPBA, sepupu sepapat dan lain2..
penting tu, coz nanti dah nak kahwin, tak tau nak jemput mcmana, at least kalo ada frenster leh tanya alamat. bukan kawin jer, segala2, kematian ke, apa ke..penting tu...terima kasih...sangat sangat..

anjut_87@yahoo.com

10 comments:

biskott said...

ak plak,nak masuk fs xbuleh2..haih~

kudabesi said...

wei malaysia punya langsung tak leh bukak..

tngah malam je boleh bukak smlam

haha frenster da halau kita smua nih, jom ke social network lain

ayuh segera angkat kaki, aku benci-benci pada frenster wakaka

anjut said...

buat la blog!!!mungkin frenster utk kanak2 jer...aihhh....

pokjak said...

ak lg sadis joh, ader 16 frens jer..

JHaZKiTaRo said...

skarang dah ade alternative baru beb. facebook

anjut said...

owh..i'm tired of using those stuffs...

kudabesi said...

betul..

haha klu nak ikut da bape byk akaun aku buat nih..

myspace,tagged,hi5,facebook

haha cuma kat frenster je aku layan lebih sbb ramai yg msh lagi kat frenster nih

anjut said...

kudabesi, aku dah ada facebook, add ler-anjut tucker..dah lama buat, cuma baru aktif coz frenster yg tolol dan tongong ni punya pasal..

kudabesi said...

facebook aku? nanti aku ingat balik aku pye username haha

aku daftar sbb dobok kata dia nak tgk2 facebook kot2 best..aku pun volunteer la sbb konon2 aku nih pandai la bab2 social network nih

anjut said...

poyos la otai...