Wednesday, October 29, 2008

SELAMAT PENGANTIN BARU KAK SITI!!!

Alhamdulillah, direnjis-renjis dipilis la kak long siti payung ni...

terlebih dahulu, FELICITATION A LA FAMILLE DE PAK USU!pour le grand mariage de sa princesse, Kak Long Siti Payung (KLSP) ou Siti Norhidayah hj Mohd Tauhid avec son mari, mr Alba, le 25 syawal 14**.hehehe!lupa dah...

Pak Usu dan family nyer merupakan antara saudara kami yang rapat (sebelah ayah) selain paklang, che yah, mak wok, mak teh, pak long ((deceased) (not really, coz they are far away in singapore, but i did know him n maklong bibah) n Pak uda.

kenapa kaklong siti payung?coz dulu masa kecik2, ramai sepupu aku yg aku keliru, coz ramai sgt aku panggil kaklong...so, mak aku kata 'ok, call her kaklong siti payung' dunno y, but heard from somebody, siti payung is a nick to those who r pretty. yes KLSP, u r pretty as always. it's proven in those pics.


ok, enough with the history lesson, here are some pics from KLSP's friendster. hope u dun mind if i 'robbed' ur pics.



KLSP yg cantik manis...mirip kak ijah ku jua, yer la, nama pun sepupu...




sepupu2 ku : Kamillah (spelling?), Pak Usu(hj Tauhid),KLSP,Mak Usu (norhayati),Fakhrul (in red), Amira (zebras), dadil(yg kecik tu), yg belakang sekali akmal n syakirin..



Mr Alba, lepas dgr ceramah yg ni, kena jumpa pak Ngah, dia banyak ceramah....sampai bosan org dengar...mcm saif ali khan pun ada.



"semoga berkekalan hingga akhir hayat, dan mendapat anak paling kurang 10...aminnnnnnnnnnnnnn"