Wednesday, October 1, 2008

Dibah yg berada diperantauan....

sepatut nyer aku menulis peristiwa raya aku hari ni..tapi aku masih malas nak mengupload gambar.
sekali teringat kat dibah, dia penah tagged aku, 2 bulan lps...
aku bukannyer suka tag2 ni. coz mcm nak korek rahsia aku jer.tapi saper suruh jawap jujur2 kan?hehehe!
so, utk mengenang budi Dibah yg menjadi pelanggan setia blog ni, aku pun kabulkan permintaan dia. ok Dibah, aku harap ko baca jawapan2 aku ni...


1. What plans do you have to jumpstart your career?
cakap perancis se perfect yg boleh. sampai terbeliak si Nicholas Sarkozy.

2. What is your most favorite thing to do?
makan la!kalau tak makan nanti aku gila....

3. What is the silliest thing you've ever done?
marah tokei kedai potostat coz aku ingat dia yg salah bg duit baki.rupanya aku yg silap, dah ler ramai org keliling aku. masa tu aku ingat aku yg menang...pasal 50 sen jer...bangang!

4. What would you give up in return to eat all you want in the world and not get fat?
SLR aku..hehehe!leh amik yg D80 plak. bagus gak sistem barter begini...

5. Is there someone in your heart right now?
yup...ramai ler..

6. Do you believe you can survive without money?
ohhh..soalan giler! duit ngan aku tak leh pisah...

7. What are you afraid to lose the most?
duit kat bank.

8. What do you feel like doing right now?
bermalas-malasan diatas tilam ku itu.

9. If there’s someone that you love, would you confess to him/her?
of course...

10. List out 3 good points of the person who tagged you.
Dibah : jawa (means dia spesis aku), cerdik n happy go laki.

11. What are the requirements that you wish from your other half?
ntah..asal bagus akhlak sudah.

12. What is the thing that will make you think he/she is bad?
bertindak seperti org bodoh n pentingkan diri sendiri n ambil kesempatan-3 things actually
invalid reponse.

13. What is your definition of love ?
sayang sampai mati.

14. If you had to eat one thing for the rest of your life, what would it be?
ntah, apa2 jer la..asal bukan 'makan hati' dah.

15. If you had a choice to be rich or happy, which one would you pick?
aku pun nak dua2 dibah!saper wat soalan ni?mcm tak cerdik jer...

16. If you have a chance, which part of your character you would like to change?
kesensitifan idung aku...aku leh bau busuk apa2 jer dgn mudah. sampai aku rasa berdosa coz anggap manusia2 tu busuk...

17. Who is the person that you can share all your problems with?
saper jer?

18. How do you see yourself in 10 years’ time?
dah kahwin anak satu, tinggal kat labuan.

19. What is the one thing you love about yourself?
friendly...kurit sangat...

20. If you have the chance to own a superpower what would it be?
ada kocek macam doraemon!


aku taknak la tag sesaper...kesian kena jawap..ada yg aku tgk jawap sungguh2..mesti penat cari jawapan yg sesuai kan?tapi secara teknikal nyer, saper yg baca post ini, anda la di tagged!jawap jgn tak jawap!